Kursus i psykisk irisanalyse

Intresserer du dig i stedet for psykisk irisanalyse frem for fysisk. Er dette kursus måske noget for dig.

Psykisk_Irisanalyse.gif

Den psykisk irisanalyse giver dig en indsigt i det enkelte menneskes personlighed, og afslører dermed, hvad der ligger bag de fysiske sygdommes opståen i kroppen.Den psykisk irisanalyse giver en indsigt i det enkelte menneskes personlighed, og afslører dermed, hvad der ligger bag de fysiske sygdommes opståen i kroppen.

Irisanalysen tager udgangspunkt Rayid – modellen, som er en amerikansk psykolog undersøgelse af 20.000 menneskers tegn i øjnene, hvilket fortæller om deres adfærdsmønstre og personligheder

Kursusprogram

Kurset vil bl.a. afklare ”mysterierne” bag allergier, blodsukker og luftvejsproblemer. Er du en mental eller følelsesmæssig type ? Giver forståelsen for hvad, der ligger bag vores fysiske problemer. Der vil blive taget billeder af dine øjne og de vil blive analyseret, som en del af undervisningen.

Relevant kursusmappe udleveres på kurset + CD med billeder af kursisternes øjne.

Tid og sted

Efteråret 2017
Kurset afholdes i Aalborg

Medbring iris lup, ellers er der mulighed for at købe en på kurset – pris 300 kr.

Tilmelding/pris

Kursuspris 2500 kr. for 2 dage – inkl. kursusmappe, morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe

Kursusindbetaling ved tilmelding Eller betal senest 14 dage før kursusstart – ved afbud en uge før betales et gebyr på 500 kr.

Max. 14 deltagere – først til mølle princippet

Tilmeld her:

Tilmeld dig ved at sende en mail til Claus Ingvardsen (kontakt@clausingvardsen.dk). Husk at skrive at du gerne vil tilmeldes kursus i psykisk irisanalyse.